Invitaţie la evenimentul de închidere a proiectului “Fabrica de Cariere”

vizual fabrica de cariere

Invitaţie la conferinţa

“Fabrica de Cariere” – impactul unui program educaţional inovator pentru orientare în carieră

- joi, 3 decembrie 2015, ora 15:00, Pensiunea Aristocratis, Târgu Neamţ -

Ne face plăcere să vă invităm la evenimentul de încheiere a proiectului “Fabrica de Cariere”, organizat de Asociația Institutul Român de Training şi Fundaţia CADI-Eleutheria, care va avea loc joi, 3 decembrie 2015, ora 15:00, la Pensiunea Aristocratis din Târgu Neamţ, jud. Neamţ.

În cadrul conferinţei vom prezenta rezultatele programului de consiliere şi orientare în carieră derulat în perioada aprilie 2014 – decembrie 2015, care a inclus peste 440 de liceeni de clasele XI-XII din judeţele Neamţ și Bacău, acum mai pregătiţi să facă faţă viitoarelor provocări de carieră.

De asemenea, ne propunem să răspundem la întrebări relevante pentru domeniul educaţiei, cum ar fi: Cum poate educaţia nonformală să răspundă la necesităţile de dezvoltare şi orientare în carieră ale liceenilor? Ce metode sunt mai eficiente pentru a-i încuraja pe tineri să-şi descopere potenţialul?

Ne dorim să avem alături de noi la această conferinţă cât mai mulţi dintre partenerii, participanţii şi colaboratorii care au făcut posibil acest proiect şi ne-am bucura să cunoaştem şi alte persoane interesate de educaţie, părinţi, profesori şi specialişti din domenii diverse.

Agenda evenimentului poate fi găsită aici.

Pentru că numărul de locuri în sală este limitat, vă rugăm să confirmaţi prezența pe e-mail, la alexandra.scarlat@irt.ro sau la telefon 0757.431.021. Persoană de contact: Alexandra Scarlat.

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa Fabrica de Cariere

 

Proiectul „Fabrica de Cariere” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 2 – Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii, Domeniul major de intervenţie 2.1: Tranziţia de la şcoală la viaţă activă.